Afdichten schrijnwerk

afdichten schrijnwerk met PU schuim

 

 

Om tocht en warmteverlies te vermijden is het van groot belang dat de gebouwenveloppe goed geïsoleerd is, en bovendien 100% luchtdicht gemaakt wordt. Het raam- en deurschrijnwerk alsook garagedeuren moeten perfect geïsoleerd worden. Een goede luchtdichtheid kan de energieprestatie van een gebouw immers tot 15% verhogen.

 

Dergelijke klussen verdienen bijzondere aandacht en zijn in principe éénmalig. Daarom vereisen ze een product van de beste kwaliteit. Die hogere kwaliteit bekom je met het tweecomponenten FROTH-PAK™ PU schuim; de lijsten worden in enkele minuten dichtgekit en dit zal alle tocht tegenhouden. Door de gesloten cellen (meer dan 95%) van het PUR schuim wordt ook vochtabsorptie en schimmelgroei vermeden. Dankzij de lage-debiet spuitmonden kan het PU isolatie schuim eenvoudig en precies aangebracht worden. Dit maakt het mogelijk perfect te doseren waardoor er geen verlies en/of afval is. In tegenstelling tot andere PU schuimen is Froth-Pak na een vijftal minuten reeds volledig uitgehard. Contacteer ons voor advies omtrent uw PU schuim isolatie project.

 

 

Video

Froth-Pak verschillende toepassingen PU schuim
Froth-Pak verschillende toepassingen PU schuim

Isolatie van naden en kieren, ramen en deuren met PU schuim opschuimen. Koudebruggen vermijden en luchtdicht maken met PUR schuim. Isoleren van wand en muur, behandelen van oppervlakte tegen condens met PU isolatie.